Juventus og Bayern med livlig deler

Spændingen lever, efter Juventus og Bayern München spillede 2-2

Chilenske Arturo Vidal var med fra start imod sine tidligere holdkammerater, da Bayern München besøgte Juventus, som startede med Paulo Dybala og Mario Mandzukic på toppen, hvor David Alaba og Joshua Kimmuch udgjorte et anderledes offensivt forsvars- og modstanderpar.

Netop Arturo Vidal stod for den første afslutning, da han testede Buffon efter bare tre minutter, men midtbanespilleren faldt siden tilbage i en tilbagetrukket rolle, hvor han orkestrerede meget af spillet hos gæsterne, der i store dele af første halvleg havde alle mand på gæsternes halvdel.

Robert Lewandowski var efter en halv time tæt på at gøre det til 1-0, men man skulle frem til få minutter før pausen, før målet faldt. Arjen Robben gik til baglinjen. Fandt Douglas Costa bagerst. Endnu et indlæg, der siden blev afrettet. Andrea Barzagli til Thomas Müller. Sikker eksekvering. 1-0.

Den stilling holdt frem til det 55. minut, hvor Arjen Robben selv kom på tavlen. Ind i banen fra højrekanten. Af sted mod det lange hjørne, hvor Buffon ikke kunne nå ud. Det lignede noget, man havde set før. 2-0.

Så lignede det en sejr til de tyske mestre, men det kom der hurtigt tvivl om, da Mauro Mandzukic sendte Paulo Dybala alene igennem med Manuel Neuer. Den tyske målmand fintet til den ene side. Elegant i det andet hjørne fra argentineren.

Udligningen kom også. Mandzukic løftede bolden til Morata, der centrerede den med hovedet på sin førsteberøring. Stefano Sturaro gled ind i bolden. 2-2, der varede til slutfløjtet, der nu lever videre frem til returopgavet.