Italien holdt af Bulgarien

Bulgarien var bagud, så kom de foran, men de kunne ikke holde sejren, og derfor måtte de nøjes med 2-2 mod Italien, som heller ikke vil være tilfredse.

Det krævede en sejr for Italien, at komme á points med Kroatien, som efter deres 5-1-sejr mod Norge tidligere på dagen, havde lagt sig alene i front i gruppe H.

Og det startede godt for Antonio Contes tropper. Efter kun fire minutter fik Yordan Minev nemlig sidste fodbold på bolden, da bolden endte i netop Bulgariens net. Dermed blev venstrebacken noteret for et selvmål.

Det fik dog bulgarerne hurtigt frem og efter 11 minutter satte Stanislav Manolev Ivelin Popov op til udligningen.

Og allerede i det 17. minut var den igen gal i det italienske forsvar. Ilian Micanski headede nemlig hjemmeholdet i front.

Efter 37 minutter var de endnu en gang tæt på at overliste Salvatore Sirigu, da Popov ramte overliggeren.

Italien slap dog med skrækken og kunne nøjes med at gå til pause bagud 1-2.

Det blev til Italiens fordel, og da Conte valgte at bringe Eder på banen i stedet for Simone Zaza blev der håbet på den store gevinst.

Den kom efter 84 minutter, da Chiellini lagde bolden op til indskiftede Eder, som bankede Italien tilbage i kampen på 2-2.

Yderligere scoringer kom dog ikke, og selvom italienerne ikke fik alle tre points vil de fortsat være skuffede over kampens resultat.