Reus på hospitalet i tysk storsejr

Tyskerne spillede en glimrende anden halvleg mod Armenien i en kamp, der sender chokbølger gennem den tyske VM-lejr.

Tyskland spillede fredag aften den sidste testkamp, inden VM-slutrunden, der begynder på torsdag, og det blev en kamp, hvor den tyske landstræner Joakim Löw til sidst kunne smile efter en aften, der startede katastrofalt.

Efter en halvleg, hvor tyskerne virkede rådvilde skete det, der ikke måtte ske, da tyskernes offensive es Marco Reus vred om på foden og måtte udgå blot to minutter før pausefløjtet.

Dortmundspilleren blev kørt direkte på hospitalet, hvor hans ankel skulle skannes. De næste dage vil afsløre, hvorvidt han kan blive klar til slutrunden.

Det var 0-0 ved pausen og ved begyndelsen af anden halvleg fortsatte billedet med et ideløst tysk hold, der spillede på 80 pct. og et armensk hold, hvor især den tidligere Randers-spiller Yura Movsisyan drillede de tyske forsvarere.

Men bedst som man troede, at kampen ville blive en kedelig nulløsning, slog tyskerne til på et kontraangreb, hvor Reus’ afløser Podolski lagde bolden til rette for Andre Shurrle, der scorede frækt bag støttebenet.

Armenerne slog hurtigt til, da en anden tysk indskiftningsspiller Kevin Grosskreutz begik et klodset straffespark efter en armensk omstilling. Henrikh Mkhitaryen scorede sikkert.

Men tyskerne slog igen hurtigt efter, da Lukas Podolski igen viste skarpheden og scorede til 2-1. Derefter virkede armenerne trætte og tyskerne kunne spadsere sig til en 6-1 sejr på blandt andet et mål af Miroslav Klose, der sender ham op på 69 mål for det tyske landshold. Det gør ham til den flittigst scorende spiller nogensinde i den tyske nationaldragt.