Tyskland finaleklar efter overbevisende sejr

Mexico blev besejret med 4-1 i semifinalen ved Confederations Cup.

Tyskland er klar til finalen ved Confederations Cup efter en overbevisende sejr over Mexico.

Allerede efter seks minutter bragte Goretzka tyskerne foran med 1-0. Og to minutter senere udbyggede han selv føringen til 2-0.

Den stilling holdt indtil det 59. minut, hvor Tyskland bankede endnu et søm i den mexicanske kiste. Denne gang var det Timo Werner, der sparkede Hectos tværbold inde i feltet sikkert i mål.

I det 89. minut lykkedes det dog Mexico at reducere. Marco Fabian var manden bag målet.

Men det var ikke kampens sidste mål. Bare minuttet efter var Tyskland nemlig på tavlen igen. Denne gang var det Younes, der var på pletten.

I finalen venter Chile, der besejrede Portugal i semifinalen efter straffespark.