Tyskland smadrede Italien, mens Holland dukkede England på Wembley

Holland hyldede sit afdøde fodboldikon på fornemmeste vis, mens Tyskland viste verdensklasse imod Italien med en 4-1-sejr

Der var store venskabskampe til aften, hvor Tyskland tog imod Italien, Holland besøgte England, mens Portugal og Belgien krydsede klinger.

Hos Tyskland var det Toni Kroos, Mario Götze, Jonas Hector og Mezut Özil, der sørgede for en 4-0-føring, inden Stephan El-Sharawy til sidst udlignede for de trængte italienere, der altså tabte med 4-1 til Der Mannschaft

På Wembley mindede man Johan Cruyff efter 14 minutters spil, og da man vendte de to tal om, var det Jamie Vardy, der fortsatte sin himmelflugt og med 10-tallet på ryggen bragte englænderne foran med 1-0 ved pausen. Vicent Janssen og Luciano Narsingh brugte dog anden halvleg på at ære hollændernes ikon og siden bringe holdet foran 2-1, som kampen også endte.

Belgien mødte Portugal, hvor Cristiano Ronaldo og Luis Nani sendte portugiserne foran med både 1-0 og 2-0, før Romelu Lukaku reducerede til 2-1, og så fik Ronaldos hold altså sig en fin sejr frem mod sommerens slutrunde.