U21 EM-TV: Højdepunkterne fra spændende Tyskland-England

Der faldt 4 mål i den ordinære spilletid, og da det var ligeligt fordelt, skulle kampen afgøres i straffesparkskonkurrence, hvor Tyskland trak den længste strå mod England.

Nok engang vandt Tyskland en semifinale mod England. Præcis som de også gjorde det ved VM i 90 og ved EM i 96. Denne gang gik den altså heller ikke for englæderne, der må takke af, mens tyskerne altså er finaleklar ved U21 EM.

Den ordinære spilletid endte med 2-2, hvor Selke bragte tyskerne foran efter 35 minutter. Men få minutter - og lige inden pausen udlignede Gray til 1-1. I anden halvleg kom England foran med en scoring fra Abraham efter flot forarbejde fra Hughes.

Herfra lignede det en England-sejr, men den tyske jernvilje fornægtede sig ikke, og indskiftede Platte kunne udligne til 2-2. Derefter ventede en actionfyldt forlænget spilletid plus en straffesparkskonkurrence, som gik helt efter traditionen.