Belgier klarede ærterne for PSG's milliarddrenge til allersidst
Ligue 1

Thomas Meunier blev dagens mand for PSG, da de mødte Dijon i den franske liga.

Paris Saint Germains milliarddyre hold kom lørdag aften i vanskeligheder, da de var på besøg hos Dijon. Som udgangspunkt skulle det ligne en smal sag for Neymar og Co, men sådan skulle det bestemt ikke ende med at være.

PSG vandt godt nok kampen med 2-1, men de skulle grueligt meget igennem inden sejren var kommet endeligt på plads - og målene kom fra en ret uventet kant, da Thomas Meunier fra sin position som højre back reddede holdkammeraterne.

Der skulle i første omgang gå 71 minutter før den franske storklub kom foran med 1-0, da Thomas Meunier fik sendt en ripost fra et Neymar-skud i mål. Det blev efterfulgt af en ret tilbagelænet jubel af belgieren.

Føringen holdt indtil, der manglede bare tre minutter af kampen. Her fik Jeannot sendt et ordentlig drømmehug mod mål, som fuldsændig kom bag på PSG-målmanden Areola, som måtte se nettet blafre bag ham.

Men i overtiden var Thomas Meunier igen på spil, da Kylian Mbappe fandt ham på bagerste stolpe, hvor han på sikker vis fik sendt bolden i kassen til 2-1, som også blev kampens endelige resultat.

PSG-sejren betyder, at mesterskabsaspiranter fra den franske hovedstad nu er seks point foran Monaco på andenpladsen.