Blandet danskeraften i det franske
Ligue 1

Det var ikke alle danskerne i den franske liga, der klarede sig lige godt denne lørdag aften.

Der var som en blandet pose bolsjer for danskerne i den franske Ligue 1 lørdag aften. Her var Jonas Lössl, Daniel Wass og Martin Braithwaite i kamp for deres respektive klubber: Guingamp, Evian og Toulouse.

Det er i den forstand en omgang bolsjer, hvor det ikke er alle slags, man kan lide. Hvis man skal starte ud med det gode, så vandt Jonas Lössl med Guingamp 2-0 ude over Caen. Det blev en kamp, hvor Lössl aldrig rigtig blev testet.

For Martin Braithwaite lignede det længe en sejr for Toulouse efter han havde lagt op til deres 1-0-mål. Men som et bolsje, hvor ydersiden er god, men det inderste er dårligt, så blev der udlignet med to minutter tilbage af den ordinære spilletid, da de mødte Nantes på hjemmebane.

I Daniel Wass' tilfælde gik det helt galt, selvom man kom foran i første halvleg mod Bastia. Men Bastia vendte det hele på hovedet i anden halvleg er rejste fra kildevandsbyen med en sejr på 2-1. Sejrsmålet blev sat ind efter 87 minutter.

De resultater betyder, at Guingamp nu er på 11. pladsen, Toulouse på 14. pladsen, mens Evian stadig er under stregen på 18. pladsen med ét point op til Reims, der dog har spillet en kamp færre.