Danskerne blev sparet: Guingamp sikkert videre
Ligue 1

Franske Guingamp var i aktion onsdag aften i den franske pokalturnering. Klubben vandt 2-0 i en kamp, hvor danskerne blev sparet.

Efter en weekend - hvor Jonas Lössl lavede sit livs bedste redning på en afslutning fra Zlatan Ibrahimovic i en kamp mod PSG, som Guingamp overraskende vandt med 1-0 - måtte Jonas Lössl overlade posten i målet, da der blev spillet i den franske pokalturnering. Her var der ikke de store problemer for Guingamp, der vandt med 2-0 ude over Arles-Avignon.

Heller ikke Lars Jacobsen og Ronnie Schwartz fik spilletid, og de kunne altså hvile og se Guingamp gå sikkert videre efter et mål i hver halvleg.

Storsatsende Paris Saint-Germain var i problemer ude mod Ajaccio, efter klubben kom bagud med 1-0, men efter at have vendt tingene i pausen, scorede Paris Saint-Germain - der var uden Zlatan Ibrahimovic - tre gange og vandt dermed på papiret sikkert. Efter 10 minutters spil af anden halvleg udlignede Edinson Cavani til 1-1, og PSG måtte herefter vente til 10 minutter før tid for at få det forløsende mål. Det stod Sege Aurier for, inden brasilianske Lucas Moura lukkede kampen med sit mål til 3-1 kort før tid.