Falcao sprudlede for Monaco i overbevisende sejr
Ligue 1

Monaco er for alvor med i topstriden efter en sikker sejr på 3-0 over Strasbourg.

I øjeblikket er det tæt i toppen af den franske topliga. Efter sejren over Strasbourg har Monaco femten point efter seks kampe. Samme antal point står på PSG's konto, før topholdet søndag møder Lyon.

Monaco kunne dog særligt takke én af sine spillere for lørdagens vigtige sejr. Holdets angriber var nemlig i topform.

Idet match-vinder, Radamel Falcao, skruede op for niveauet efter pausen, var hjemmeholdet i kontrol. Angriberen udbyggede føringen til både 2-1 og 3-1 i midten af anden halvleg, mens Rony Lopes stod for kampens første mål før pausen.

Værterne fik dermed oprejsning efter sidste rundes store nederlag på 4-0 til Nice. I midtugen stod mandskabet lige med RB Leipzig i et opgør, som endte 1-1.