Lille holder liv i Europa League-håb med pligtsejr
Ligue 1

Med en 3-1-pligtsejr over Lens formåede Lille og Simon Kjær, at holde liv i håbet om europæisk fodbold i næste sæson.

Simon Kjær var med fra start, da Lille søndag eftermiddag tog imod RC Lens på hjemmebane. En kamp hjemmeholdet skulle vinde, hvis de ville holde fast i håbet om europæisk fodbold i den kommende sæson.

Lens, som ligger på sidstepladsen, kom dog bedst fra start, og efter 24. minutter chokerede de hjemmepublikummet, da argentineren Pablo Chavarria bragte gæsterne foran på Stade Pierre-Mauroy.

Kort før pausen fik Lille tildelt en livline, da Adama Traore fik fremtvunget et straffespark, som blev begået af Loick Landre. Forsvarsspilleren fik tildelt et gult kort for forseelsen, og måtte derefter se gæsterne indkassere til 1-1, da Sofiane Boufal udlignede fra ellevemeterpletten.

Dermed var stillingen ved pausen 1-1.

I anden halvleg havde Lille fortsat problemer med at få bolden i kassen. Efter 69. minutter måtte Simon Kjær se sig modtage et gult kort af kampens dommer, men kun fem minutter efter dette, i det 74. minut, kunne han dog se sig opmuntret af Djibril Sidibe, da han, ganske fortjent, bragte hjemmeholdet foran 2-1.

I tre minutters overtid lukkede den udlejede Liverpool-spiller Divock Origi kampen endegyldigt med en scoring til 3-1.

Lens måtte derfor se sig besejret, og med det nederlag rykker de altså endegyldigt ned i den andenbedste franske række, mens at Lille på ottendepladsen, har tre points op til de europæiske pladser.