Lyon vandt over Monaco i sidste sekund
Ligue 1

Længe lignede det et enkelt point til hvert mandskab, men til allersidst hamrede Nabil Fakir sin frisparks-afslutning i kassen for Lyon.

Som forventet finder man både Paris Saint-Germain og AS Monaco i toppen af Ligue 1. Skulle sidstnævnte have snuppet førstepladsen fra PSG, krævede det en sejr over Lyon. Det blev aldrig tilfældet for Monaco, der tabte med 3-2 til Lyon.

De fremmødte tilskuere fik ellers noget for pengene, da målene faldt på stribe i første halvleg. Først var det Lyon, der bragte sig i front. Mariano Diaz åbnede ballet med sit mål til 1-0, før Rony Lopez seks minutter senere udlignede.

Igen snuppede Lyon føringen med et mål fra Nabil Fekir, der kæmpede sig fri i feltet og scorede til 2-1. Kort før pausen smadrede Adama Toura sin afslutning i højre målhjørne, og AS Monaco var tilbage i kampen med en pausestilling på 2-2.

I anden halvleg pressede Lyon på. Hjemmeholdets Mariano Diaz var særdeles tæt på at skabe en føring til Lyon for tredje gang i kampen, men angriberens frisparksforsøg ramte dog stolpen.

Få sekunder før slutfløjtet lykkedes det dog for Nabil Fakir. Et fremragende frisparksforsøg snød Danijel Subašić i Monaco-målet og ændrede stillingen på lystavlen til 3-2.  Gæsternes cheftræner, Leonardo Jardim, tog sig efterfølgende til hovedet.

Dermed snupper Lyon en tredjeplads i Ligue 1.