Marseille slog Lyon ud efter forlænget spilletid
Ligue 1

Doria sikrede Marseille sejren i den forlængede spilletid mod Lyon i Coupe de France.

Olympique Marseille og Olympique Lyon stødte sammen i 16-delsfinalen af Coupe de France. Kampen skulle ud i forlænget for at finde en vinder, og her var det Marseille, der trak det længste strå.

Fanni bragte hjemmeholdet foran efter knap 25 minutter. Føringen holdt også ind i anden halvleg, hvor Patrice Evra blandt andet kom på banen for Marseille. Tolisso, der er i Juventus' søgelys, udlignede dog kampen midt i anden halvleg. Der blev ikke scoret mere i den ordinære spilletid, og dermed var det forlænget spilletid.

Her fik Dimitri Payet desuden debut for hjemmeholdet.

I den forlængede spilletid gjorde Doria det til 2-1 for hjemmeholdet efter et oplæg fra Rémy Cabella.