Monaco sejrede over uskarpe Paris Saint-Germain
Ligue 1

Monaco klaskede Paris Saint-Germain med 3-1 i topopgøret i Ligue 1

AS Monaco og Paris Saint-Germain havde begge åbnet sæsonen glimrende. I Champions League-kvalifikationen havde Monaco på vejen mod gruppespillet ekspederet Villarreal ud, mens man havde fået fire point i to kampe i Ligue 1.

Søndag aften skulle sæsonens hidtil største prøve dog stå - hjemme på Stade Louis II mod Paris Saint-Germain, der havde vundet sæsonens to første kampe.

Monegaskerne viste sig dog at være for stærke for sidste sæsons Ligue 1-mestre. Allerede ved pausen stod det 2-0 til Monaco - mål fra Joao Moutinho og Fabinho havde givet hjemmeholdet et glimrende udgangspunkt til anden halvleg.

Værternes evner til at holde fast på sejren blev dog for alvor testet efter 62 minutter - her reducerede en ellers vanvittigt uskarp Edinson Cavani nemlig til 1-2, og så var der atter spænding i opgøret.

Al spænding blev dog udelukket fuldstændigt efter 80 minutter, da den ivorianske højreback Serge Aurier lavede selvmål og så er det AS Monaco, der topper Ligue 1-tabellen.