Ungt PSG-hold måtte nøjes mod Montpellier
Ligue 1

Uden Zlatan Ibrahimovic. Uden Thiago Motta. Uden Blaise Matuidi. Uden Marco Verratti. Uden Thiago Silva.

Der blev hos Laurent Blanc sparet en masse af de bærende spillere til lørdag aftens møde med Montpellier. Onsdag gælder det nemlig returopgøret i Champions League-ottendedelsfinalen på Stamford Bridge, hvor Chelsea venter.

Men det syntes ikke synligt i kampens allerførste minutter. Allerede efter tre minutters spil ramte Edinson Cavani nemlig træværket oven på et fuldstændigt fantastisk angreb, og kort efter fandt venstrebacken Maxwell igen igen uruguayaneren med et præcist indlæg, men el Matador blev afvist af Montpellier-keeperen Pionnier.

Chancerne fortsatte, som første halvleg skred frem - specielt Angel Di Maria truede Montpellier-målet, men målmand Pionnier stod en rigtig god første halvleg.

I anden halvleg gik det dog en smule ned ad bakke for hovedstadsklubben, der ikke havde samme truende effekt på Montpellier-kassen. Måske havde det noget at sige, at Angel Di Maria efter 61 minutter blev skiftet ud.

Fra det tidspunkt dalede kreativiteten på et ladent PSG-mandskab betydeligt, og efter en meget kedelig anden halvleg måtte PSG altså nøjes med 0-0.