Ligue 1

Den danske forsvarsspiller Simon Kjær lovede i pausen af opgøret mellem Lille og Guingamp at score på Jonas Lössl. Guingamp-keeperen svarede dog køligt sin landsmand.

Simon Kjær og Jonas Lössl kender hinanden særdeles godt fra deres fælles tid i FC Midtjylland. Lørdag stod de to tidligere holdkammerater så over for hinanden, da Lille og Guingamp mødtes i den franske Ligue 1. Simon Kjær var at finde i Lilles forsvar, mens Jonas Lössl vogtede målet i Guingamp.

Det blev Guingamp, der trak sig sejrrigt ud af kampen efter en stribe flotte redninger fra Jonas Lössl. Den tidligere FCM-keeper spillede blot sin tredje kamp i den franske liga, men blev for anden gang udtaget til Rundens Hold af avisen L'Equipe. Mens angriber Ronnie Schwartz scorede Guingamps mål til 2-0 i anden halvleg, var det Simon Kjær, der i pausen af opgøret lovede mål på Lössl:

- Jeg sparker en ind på dig her i anden halvleg, siger Simon Kjær, hvortil Jonas Lössl koldt svarer:

- Nej.

- Efter halvlegen (pausen, red.), fortsætter Simon Kjær, som har et skævt smil på.

Men det blev altså Jonas Lössl, der fik håneretten. Han fik tre point, kom på Rundens Hold og holdte Simon Kjær fra at score.

Ronnie Schwartz scorede sit første mål for Guingamp, der med sejren rykkede væk fra sidstepladsen i den franske Ligue 1.