To Zlatan-straffespark reddede PSG mod Marseille
Ligue 1

Det var to skud fra 11 meter, der afgjorde kampen for PSG, da de spillede en kamp mellem nord og syd i det franske mod Marseille.

Zlatan Ibrahimovic blev redningsmand for PSG, da de var i kamp mod Marseille på hjemmebane, så hovedstadsklubben kunne tage en sejr på 2-1.

Det var ellers Marseille, der kom foran. Den belgiske angriber Michy Batshuayi stod for scoringen, og dermed lurede der en lille overraskelse i det franske. Men når Zlatan er på modstanderholdet, så er det bestemt ikke til at vide, hvad man skal gøre.

Derfor kom det heller ikke bag på mange, at det netop skulle være ham, der fik PSG tilbage igen. Steve Mandanda lavede straffespark efter 40 minutter, hvor Zlatan Ibrahimovic stod bag udligningen.

Bare fire minutter efter lavede Marseille igen straffespark, og igen kunne Zlatan Ibrahimovic sende kuglen i mål, som han har gjort det så mange gang tidligere.

Sejren betyder, at PSG nu er fem point foran Angers, der er overraskende på andenpladsen i den franske Ligue 1. Marseille er derimod i store problemer. Den tidligere europæiske storklub er nu på 16. pladsen med fire point til nedrykningsstregen - og 15 op til Paris.