Liverpool videre i Capital One Cup'en efter straffesparksdrama

Capital One Cup-kampen mellem Liverpool og Middlesbrough måtte afgøres i en marathondyst fra 11-meterpletten, før Liverpool kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Liverpool måtte ud i straffesparkskonkurrence i deres opgør i Capital One Cup'en mod Middlesbrough, før de kunne booke en plads i turneringens næste runde.

Liverpool lagde ellers ud med at bringe sig planmæssigt foran efter bare 10 minutters spil, da Jordan Rossiter gjorde det til 1-0.

Men den føring fik Middlesbrough udlignet efter 63 minutter, hvor Adam Reach gjorde det til 1-1.

Den stilling holdt indtil dommeren kunne fløjte af for den ordinære spilletid, og dermed måtte de to hold ud i forlænget spilletid.

Her lignede Liverpool længe det hold, som skulle gå videre, da Suso gjordet det til 2-1 efter 109. minutters spil. Men i de døende sekunder af kampen formåede Middlesbrough igen at komme tilbage i opgøret, da Patrick Bramford gjorde det til 2-2. Dermed måtte det hele afgøres på straffespark.

Her ville ingen af holdende give sig. Patrick Bramford havde brændt det første straffespark for Middlesbrough, og eftersom Liverpools første fire skytter alle scorede, så havde Liverpool chancen for at sikre sig avancement, da Raheem Sterling bare skulle score på sit femte spark.

Men Sterling brændte, og derefter ville straffesparkskonkurrencen næsten ingen ende tage. Efter de første 22 spark var stillingen 10-10, og derfor måtte spillerne til pletten for anden gang.

Her var det først på det 15. spark at Middlesbroughs Albert Adoman missede. Dermed vandt Liverpool straffesparkskonkurrencen med cifrene 14-13 og er derfor klar til næste runde i turneringen.