Mål af Brock-Madsen og Schöne i Ajax-sejr

Både Lasse Scöne og Nicolai Brock-Madsen kom på tavlen, da Ajax vandt 3-1 over PEC Zwolle.

Både Lasse Scöne og Nicolai Brock-Madsen kom på tavlen, da Ajax på udebane vandt 2-1 over PEC Zwolle. Det var Schöne, som startede et par gyldne minutter for Ajax, da han i det 54. Minut sparkede et straffespark ind. Allerede i minuttet efter gjorde Ziyech det til 2-0 for gæsterne.

Nicolai Brock-Madsen reducerede dog for hjemmeholdet efter 72 minutter, og satte dermed et comebackforsøg i gang.

Ziyech ødelagde dog alle forhåbninger om et comeback for hjemmeholdet, da han gjorde det til 3-1.

Andetsteds vandt Vitesse 3-1 over Twente, som havde Joachim Andersen på banen i hele kampen. Michael Tørnæs sad derimod på bænken hele kampen for hjemmeholdet.