Mata lynede da Lindegaard holdt buret rent

Anders Lindegaard leverede en sublim indsats, da Juan Mata scorede to gange i Manchester Uniteds 4-0-sejr over Newcastle.

Med to scoringer var Juan Mata en vigtig ingrediens i Manchester Uniteds 4-0-sejr over Newcastle, hvor Anders Lindegaard også havde en finger eller to med i det fine resultat.

United-keeperen leverede nemlig en fremragende redning i kampens første halvleg, da han viftede Papiss Cissés skud op på overliggeren. Herved dannede danskeren grundlag for, at United kunne bringe sig i front, da Juan Mata sparkede bolden i mål direkte på frispark efter 38 minutter.

Siden havde Javier Hernandez et skud på stolpen, men i anden halvleg lykkedes det mexicaneren at spille Mata fri i feltet, hvor han let kunne bringe holdet på 2-0, inden Hernandez selv stod for målet til 3-0 efter et flot dybdeløb af Shinji Kagawa.

Anders Lindegaard tryllede desuden endnu en fortrinlig redning frem, da Papiss Cissé igen stod over for danskeren, og på den måde markerede den danske landsholdsmålmand sig med en eminent optræden, da United hentede en sejr for anden weekend i træk, er kom på plads med en scoring af Januzaj i kampens overtid efter en flot hælaflevering af Juan Mata.

Modsat Anders Lindegaard var William Kvist skubbet ud på bænken i Fulhams kamp mod Aston Villa, hvor den nedrykningstruede londonklub hentede en vigtigt 1-2-sejr. Aston Villas Grant Holt og Fulhams Kieran Richardson stod for scoringerne, inden Rodallega afgjorde kampen til gæsternes fordel med fire minutter igen.

Crystal Palace hentede en ny sejr, da holdet ude mødte Cardiff City. Jason Puncheon og Joe Ledly stod for gæsternes tre scoringer.

Premier Leagues andet walisiske hold, Swansea City, indkasserede denne lørdag også et nederlag. Således vandt Hull City 1-0 på et mål af George Boyd.

Andetsteds i England hentede West Bromwich Albion en sejr ude mod Norwich. Morgan Amalfitano sikrede sejren med sin scoring i det 16. minut.