Nordsjælland trak sig sejrsrigt ud af målrig kamp mod Viborg

En underholdende kamp mellem FC Nordsjælland og Viborg endte 4-3 til værterne.

Sidst Viborg og FC Nordsjælland mødtes var det på Energi Viborg Arena og i Superliga-sæsonens allerførste kamp. Den kamp vandt FC Nordsjælland overraskende og imponerende med hele 4-0 og der var altså revanchemulighed for Viborg fredag aften.

Allerede efter 24 minutter stod det 2-0 til FC Nordsjælland ved Ernest Asante og Godsway Donyoh - og så så det svært ud for gæsterne.

De kæmpede sig dog tilbage i kampen og 10 minutter inde i anden halvleg kunne Christian Keller sparke reduceringen i kassen til 1-2.

Tre minutter senere havde bolden igen passeret Indy Groothuizen i FC Nordsjælland-målet.

En indskiftning af Emiliano Marcondes ændrede dog på kampen og den driblestærke offensivspiller kunne et kvarter før tid score til 3-2 på flot vis efter en god dribletur.

Det kom naturligvis også en udligning. Det skete efter en dødbold, som Emiliano Marcondes fik sparket den forkerte vej. Den løse bold inde i feltet kunne indskiftede Aleksandar Stankovc sparke ind.

På kampens allersidste spark knaldede Emiliano Marcondes dog et fantastisk frispark i kassen til 4-3.