Overraskende FA Cup-exit for Laudrups gamle klub
Polfoto / Nick Potts

10. pladsen fra Championshippen i England, Blackburn, blev en for stor mundfuld for Swansea, der måtte se sig slået med 1-2, og dermed tidligt ude af FA Cuppen.

Michael Laudrups gamle klub Swansea skulle lørdag forsøge at slå Blackburn fra den næstbedste engelske række ud af FA Cuppen, men sådan skulle det ikke gå. Blackburn kunne nemlig til sidst se sig som vindere med en 2-1-sejr over den walisiske klub.

Det hele begyndte også helt i mod, hvad man havde lagt som plan til Swansea-taktikmødet. Bare seks minutter gik der før Kyle Bartley fik rødt kort, som kunne indikere end kamp, der ville være op ad bakke.

Alligevel var det dog Swanseas Gylfi Sigurdsson, der bragte Swansea foran. Den føring holdt dog kun i to minutter, for så havde Chris Taylor udligning. Rudy Gestede slog endnu et søm i kisten med 12 minutter tilbage, og For at gøre ondt værre for Swansea, der lige nu ligger på niendepladsen i Premier League, så lukkede Craig Conway kampen med i sidste minut af den ordinære spilletid af opgøret.

Dermed er det goodbye for Swansea i FA Cuppen, der må sande at 10 mand ikke er nok, selv mod et hold fra rækken under.