Arsenal kom tilbage trods stor forsvarsbrøler mod Sunderland

De forsvarende FA Cup-vindere fra Arsenal fik en elendig start på kampen mod Sunderland efter en brøler af Laurent Koscielny, men endte alligevel med at vinde 3-1.

Arsenal måtte kæmpe hårdt for at sende Premier League-bundholdet Sunderland ud af FA Cuppen lørdag eftermiddag.

Hjemme i London kom de forsvarende vindere af den prestigefyldte turnering bagud 0-1 i det 16. minut, da Arsenal-forsvaret - og især Laurent Koscielny - så dumme ud. Den franske midtstopper modtog godt nok en svær tilbageaflevering fra Kieran Gibbs, men Koscielnys førsteberøring var alt andet end god, og så snuppede Sunderlands Jeremain Lens bolden og løb ned og hamrede gæsterne på 0-1.

Arsenal, der endelig fik sparet assistkongen Mesut Özil til opgøret, kom dog tilbage senere i første halvleg. Theo Walcott spillede en god bold på tværs til Joel Campbell, der køligt satte indersiden på og nettede i det korte hjørne til 1-1.

Næste scoring i opgøret kom først efter 72 minutter, da indskiftede Aaron Ramsey scorede til 2-1. Forinden havde begge mandskaber haft gode muligheder - blandt andet headede Steven Fletcher tæt under mål bolden på overliggeren.

Ramseys scoring til 2-1 blev skabt af et hurtigt og flot bandespil mellem Campbell og Hector Bellerin, inden den spanske højeback afleverede på tværs ind til en fri Ramsey, som let kunne score i sin frie position.

Bare tre minutter senere lukkede franske Olivier Giroud kampen på et glimrende gennembrud af Arsenal. Bellerin spillede bolden bag Sunderland-forsvaret ind til Giroud, som var på pletten og sparkede bolden ind til 3-1.

Arsenal går dermed videre i den turnering, som de har vundet i de seneste to sæsoner.

Andetsteds vandt Everton 2-0 over Dagenham & Redbridge på mål af Kone og Mirallas, mens Crystal Palace slog Southampton 2-1.