Arsenal reddet i overtiden

Arsenal var lørdag tæt på at indkassere et nederlag på hjemmebane, men fik til allersidst udlignet mod fightende Hull City.

London-mandskabet fra Arsenal er kendt for at starte godt i Premier League, hvor for store fejl dog er blevet dyre. Lørdag eftermiddag var The Gunners tæt på at skuffe i egen hule, da undertippede Hull City var millimeter fra alle tre points i et opgør, der dog sluttede 2-2.

Det var ellers Arsenal, der trykkede på fra start. Især Alexis Sanchez var giftig i kampens indledning, og efter 13 minutters spil gav det pote. Sanchez scorede til 1-0 og skabte jubelbrøl på Emirates Stadium.

Værterne var aggressive, mens Hull langsomt kom bedre med. Udligningen blev en realitet fem minutter efter føringsmålet, da Mohamed Diame fik nettet til at blafre. 1-1 resultatet holdt trods pæne tilbud frem til pausen.

Blot et enkelt minut var dog spillet af anden halvleg, før gæsterne rystede London. Abel Hernandez pandede et flot indlæg i mål, og så stod der pludselig 1-2 på måltavlen.

I en meget chancefattig anden halvleg fik hjemmeholdet først for alvor lagt et pres i slutfasen, men tilskuerne fra Arsenal måtte bidde negle til det sidste. Først i overtiden lykkedes det nemlig Danny Welbeck at blive den helt store redningsmand, da han udlignede til slutresultatet 2-2.