Arsenal udnyttede Reid-koks mod West Ham

West Hams Winston Reid satte Arsenal i gang, da han kluntet nedlagde Santi Cazorla til et straffespark, som spanieren selv scorede på. Arsenal vandt med 2-1.

Arsenal vandt med 2-1 over West Ham, og det skal holdet blandt andet takke Winston Reid for. Den tidligere FC Midtjylland-spiller begik et kluntet straffespark på en yderst velspillende spanier.

Santi Cazorla åbnede nemlig selv scoringen for Arsenal, da den spanske midtbaneprofil satte straffesparket i kassen, og kort efter var Arsenal-offensiven endnu engang på spil. Mathieu Debuchy, Santi Cazorla og Alex Oxlade-Chamberlain kombinerede flot på højrekanten, før bolden blev sendt ind til Danny Welbeck, som sikkert satte bolden i kassen til en Arsenal-føring på 2-0 før pausen.

I starten af anden halvleg kom West Ham dog tilbage i opgøret. James Tomkins smed et godt indlæg ind i kassen, og på tæt hold kom Cheikhou Kouyaté bedst og mest kraftfuldt op til afleveringen og fik med hjælp fra Debuchy sendt bolden i mål til en West Ham-reducering.

Kort efter var Cazorla endnu engang på spil, da han med en god afslutning tvang Adrían ud i en fornem redning, men ingen af de to hold fik scoret yderligere. Dermed fortsætter Arsenal opturen i Premier League, hvor de med sejren overhaler netop West Ham er nu nummer fem. Taberne fra West Ham er nummer seks.