Arsenal vandt Boxing Day-drama

To straffespark og rødt kort var blot nogle af ingredienserne, da Arsenal slog QPR.

Der var lagt op til en London-duel, da Arsenal fredag tog imod QPR på Emirates Stadium. I et opgør med både straffespark, mål og rødt kort tog værterne alle tre points med en sejr på 2-1.

Arsenal startede aggressivt, og fik en gylden mulighed efter bare otte minutters spil. Traore begik straffespark på Alexis Sanchez, der selv stod klar fra de 11 meter. Med et skidt forsøg lykkedes det dog ikke for chileneren at overliste Robert Green i QPR-målet.

Arsenal dominerede dog halvlegen igennem, og fik flere gode tilbud. Ti minutter før pausen gav presset resultat, da hjemmeholdet kunne juble. Kieran Gibbs fandt Alexis Sanchez med et præcist indlæg, der sikkert nettede til 1-0. Et resultat der blev cifrene ved pausen.

QPR fik en livline kort inde i anden halvleg. Olivier Giroud var rasende efter en hård duel i feltet, og valgte at nikke sin modspiller en skalle. En aktion der kostede direkte rødt kort, mens gæsterne fik nyt liv.

Udvisningen fik QPR længere frem, men det var Arsenal, der med 25 minutter igen kom på 2-0. Alexis Sanchez tog et flot løb, og fandt på tværs Tomás Rosický, der udplacerede Green i QPR-buret.

Gæsterne skulle dog få en ny chance for point. Med 12 minutter tilbage begik værterne straffespark, og denne gang blev det omsat. Charlie Austin reducerede, og spændingen var pludselig tilbage.

QPR blev farlige i de døende minutter, hvor man for alvor satte The Gunners under et tungt pres. Arsenal holdt dog stand, og kunne juble over sejren på 2-1.