Austin hattrick i Queens Park Rangers-sejr

Charlie Austin er brandvarm for tiden, og sikrede QPR alle tre point med hattrick mod West Bromwich

I London må Queens Park Rangers være mere end almindeligt glade for deres angriber Charlie Austin. Lørdag sikrede han alle tre point, da West Bromwich blev sendt hjem med et 3-2-nederlag i bagagen. Gæsterne var ellers foran med 2-0 inden Austin kom i gang.

Det startede ellers så godt for gæsterne, da først den tidlgiere Manchester City-forsvarer Lescott og siden Varela på tyve minutter bragte West Bromwich foran med 2-0. En stilling som dog ikke fik lov til at stå længe.

For kun fire minutter efter 2-0-scoringen, så bragte Charlie Austin spændingen tilbage i opgøret, da han udnyttede spillets største chance og hamrede bolden i kassen på et straffespark begået mod Leroy Fer.

I anden halvleg tog Austin så for alvor fat. Først tre minutter inde i anden halvleg, da Austin var hurtig i opfattelsen på en retur efter et hjørnespark, hvor han fra kort afstand kunne sparke bolden i nettet.

Med fire minutter tilbage af opgøret kunne austin så score sit og hjemmeholdets tredje mål, da han kraftfuld headede et hjørnespark i mål uden chance for Foster i gæsternes kasse.

Med sejren rykker Queens Park Rangers over nedrykningsstregen og op på femtendepladsen med samme pointantal som lørdagens modstander. Charlie Austin er nu oppe på 11 scoringer i Premier League, hvilket kun Diego Costa og Sergio Aguero har gjort bedre.