Bournemouth snydt i City-sejr

Bournemouth blev snydt for en klar scoring, da holdet mandag aften tabte til Manchester City.

Manchester City var storfavoritter, da holdet mandag aften gæstede Bournemouth i Premier League. Gæsterne havde vundet de seneste tre indbyrdes kampe med 13-1, og mandag blev det til en ny sejr på 0-2 trods et kæmpende hjemmehold, der blev snydt.

Kampen startede i et højt tempo, og det passede Manchester City bedst. Raheem Sterling misbrugte en gylden chance efter et fladt indlæg, da han via en forsvarsspiller sparkede på stolpen, inden Kevin de Bruyne fik sin ripost blokeret. Kort efter sparkede Yaya Toure tæt forbi fra distancen.

Det duftede af mål til City, og det kom efter 28 minutter. Et indlæg blev rettet af og gik mod bagerste stolpe, hvor Raheem Sterling stod klar og sparkede bolden i nettet bag en chanceløs Boruc. Bournemouth havde kun lige givet bolden op efter 0-1 målet, inden de angreb. Værterne strøg igennem i højre side, og inde på midten nåede et indlæg frem til Joshua King, der hamrede den i nettet. Trods flere meter onside blev King dog mystisk fløjtet offside, og så kunne City gå til pause foran.

I anden halvleg startede Manchester City igen bedst, inden Bournemouth også ville lege med. Kampen bølgede frem og tilbage, og med tyve minutter igen afgjorde gæsterne. Et indlæg blev slået fladt ind fra venstre side, og tæt under mål kunne Sergio Aguero og Tyrone Mings i fællesskab glide bolden i mål til 0-2.

Det blev kampens resultat, og med sejren er Manchester City nyt hold på andenpladsen i Premier League, hvor Bournemouth er nummer 14.