Christensen fik debut i Chelsea-sejr

José Mourinho gav tirsdag aften debut til Andreas Christensen i 2-1-sejren over Shrewsbury Town.

Andreas Christensen fik tirsdag sine officielle debut for Chelsea, da José Mourinhos tropper vandt 2-1 over Shrewsbury Town i Capital One Cuppen.

Portugiseren havde valgt danskeren som vikar for Branislav Ivanovic på højrebacken, hvor Christensen leverede en figur.

Chelseas reserver var immervæk ikke imponerende denne aften, hvor holdet som altid satstede på en stram organisation og en hurtigt omstilling. Det var imidlertid ved at give pote  midtvejs i første halvleg, da Mohamed Salah strøg med frem over banen, men egypteren kom aldrig ordentlig på skudhold.

Samtidig havde Shrewsbury Town et par nærgående forsøg på dødbolde, hvor af et af dem måske burde have givet hjemmeholdet et straffespark, da Kurt Zouma tog hænderne til hjælp i det lille felt. Men dommerens fløjte forblev tavs.

Man skulle derfor hen efter pausen, før kampen for alvor blevet løsnet op. Oscar fandt Didier Drogba inde i feltet efter 48 minutter, og her var ivorianeren sikkerheden selv.

Med 1-0 til Chelsea så det sort ud for værterne, men 13 minutter før tid sparkede hjemmeholdets Andy Mangan på 1-1 på en regulær nedfaldsbold.

1-1-resultatet holdt dog ikke længe, for bare fire minutter senere blev en bold sendt ind mod Droga, mens i stedet kom hjemmeholdets Jermaine Grandison først på bolden og sendte den i eget net til en Chelsea-sejr.