City smed point mod Middlesbrough

Manchester City smed vigtige point, da de søndag eftermiddag spillede 2-2 mod bundholdet Middlesbrough.

Kampen mellem Middlesbrough og Manchester City åbnede med chancer til begge mandskaber. Efter et kvarter fik den tidligere Manchester City-angriber Alvaro Negredo muligheden for at bringe hjemmeholdet i front. Spanierens afslutning gik dog langt forbi stolpen.

Efter en halv time pressede hjemmeholdet på igen og denne gang var Marten de Roon manden, der burde have skabt jubel på Riverside Stadium. Hollænderen var først over en ripost, mens hans afslutning fløj tæt henover målet.

Kort efter var gæsterne tæt på at bringe sig front, men Gabriel Jesus havde ikke held til at dreje sit hovedstød forbi Brad Guzan i Boro-målet. I stedet for en føringsmål til Manchester City blev det i stedet Middlesbrough, som bragte sig i front kort før pausen.

Alvaro Negredo tog bolden ned på kanten af feltet og med et tørt spark strøg bolden via stolpen ind bag Willy Caballero. Dermed Middlesbrough gå til pause med en føring på 1-0.

Raheem Sterling fik en stor chance efter 52 minutter, men derudover bød anden halvleg ikke på de store muligheder. Med tyve minutter tilbage af opgøret begik Maarten de Roon straffespark og fra pletten var Sergio Aguero sikkerheden selv.

Scoringen gav City-spillerne ekstra energi, men ti minutter senere kom de ned på jorden igen. Calum Chambers havde sneget sig med frem i feltet. Her modtog lejesvenden fra Arsenal bolden og sparkede Middlesbrough i front på ny.

Det lignede derfor, at Middlesbrough kunne sætte tre vigtige point ind på kontoen, men kort før tid udlignede Gabriel Jesus til 2-2. Det blev også kampens sidste scoring og dermed endte opgøret på Riverside Stadium uafgjort 2-2.