Di Maria-debut i Manchester United-remis mod Burnley

Der var chancer, men hverken Manchester United eller Burnley formåede at sende bolden i nettet. 0-0 på Turf Moor.

Debuterende Angel Di Maria var med fra start, men han kunne ikke være med til at afgøre kampen i de 70 minutter, han var på banen, og det forsømte afløserne også, og dermed endte lørdagens Premier League-kamp mellem Burnley og Manchester United 0-0.

Allerede efter få minutter begik Phil Jones et klodset frispark få meter udenfor Manchester Uniteds straffesparksfelt, og det var lige ved at koste en mareridtsagtig start på kampen for udeholdet, da David Jones dygtigt skød bolden forbi muren, men overliggeren reddede æren for United og David de Gea i denne situation. Få minutter senere var det så Manchester Uniteds tur til at være farlige, da den debuterende argentiner, Angel Di Maria, lagde en eminent bold i dybden til Robin van Persie, der dog afsluttede lige på målmand Tom Heaton, der dygtigt blev stående tids nok til at tage skuddet fra hollænderen.

Senere i første halvleg var David Jones på spil igen. Di Maria fik ikke ekspederet bolden væk i tide, Jones kom på tværs, og så måtte De Gea diske op med en udmærket parade for at afslutningen verfet væk. Kort tid efter drev Scott Arfield gæk med Tyler Blackett, som han fuldstændig solgte ude ved sidelinjen med en fiks tunnel. Arfield driblede ind i feltet, men afslutningen blev rettet af og gik forbi United-buret.

I anden halvleg var Manchester United fortsat godt med, men Burnley var også farlige ved flere lejligheder. Omkring timemærket var det dog umådeligt tæt på en United-føring, da Robin van Persie pludselig fik en nedfaldsbold i feltet, men afslutningen blev blokeret på stregen.

Tyve minutter senere endte et par minutters United-dominans ud med et hjørnespark, som indskiftede Anderson, der kom på banen i stedet for Angel Di Maria, luntede over for at tage sig af. Han leverede et godt indlæg, som Wayne Rooney fik hovedet på, men uheldigvis for den nyslåede England-kaptajn fik han ikke den rigtige vinkel på hovedstødet, der gik forbi.

Tre minutter før tid følte Ashley Young sig snydt for et straffespark, da han kantspillerens afslutning blev blokeret i straffesparksfeltet af Steven Reid, men dommer Chris Foys fløjte forblev tavs.

Lige før de 90 var udløbet fik Burnley så en stor mulighed, da anfører Shackell fik bolden efter et frispark, men hovedstødet sad ikke præcist nok. Trods et massivt United-pres til slut fik de gæstende spillere ikke sat sig igennem, og derfor sluttede kampen, som den begyndte - 0-0.