Di Maria sprudlede for United

Manchester United hentede søndag aften sæsonens første sejr, da QPR på Old Trafford blev nedlagt med hele 4-0.

Mandag var der lagt op til en intens kamp, da Manchester United på hjemmebane skulle jagte sæsonens første sejr. Med stærke navne som Daley Blind, Wayne Rooney, Angel Di Maria og Robin van Persie fra start var værterne klare favoritter, og denne rolle levede man op til.

Manchester United startede godt, og pressede godt på for den indledende træffer. Den kom efter 20 minutters spil, da Angel Di Maria noget tilfældigt kom på tavlen. Et frispark havde ingen interesse for kampens øvrige aktører, der lod bolden sejle i netmaskerne til en 1-0 føring for United.

QPR kom bedre med efter scoringen, men blev sat yderligere tilbage efter 36 minutters spil. Angel Di Maria leverede flot overblik til Wayne Rooney, der dog fik sin afslutning blokeret. Returen var Ander Herrera dog over, og han scorede sikkert til 2-0. Det blev også 3-0 inden pausen, da en flad afslutning fra Wayne Rooney gik i netmaskerne.

Trods et par fine forsøg efter pausen øgede Juan Mata til 4-0, da Angel Di Maria´s forsøg blev reddet og fulgt op af den tidligere Chelsea-spiller. Pusten gik en smule af hjemmeholdet efterfølgende, og trods en indskiftning af Radamel Falcao, blev der ikke scoret yderligere. En sikker sejr til Manchester United, der dermed sikrede sig sæsonens første fulde pointhøst i Premier League.