Drømmemål og giga-afbrænder i Chelsea-sejr

Det var underholdene på Stamford Bridge lørdag, da Chelsea vendte et truende nederlag og vandt 4-2 over formstærke Watford.

Chelsea havde tabt de to foregående kampe i den engelske Premier League, så Contes tropper var presset til sejr på hjemmebane denne lørdag.

Modsat kom Watford med masser af selvtillid, efter at Marco Silva og co. har startet sæsonen fremragende og senest besejrede Arsenal.

Der var derfor lagt op til et spændende opgør mellem ligaens nummer fire og fem. Andreas Christensen så hele kampen fra bænken.

Watford startede flot og spillede med stor selvtillid i deres hurtige pasningsspil. Det var dog alligevel hjemmeholdet, der kom foran på et sandt drømmemål.

Chelsea tog et hjørnespark i højre siden kort, og bolden blev ekspederet videre ud på kanten af feltet til spanske Pedro, der med højrebenet drejede bolden i en lang bue over i det lange målhjørne.

Bolden tog stolpen helt oppe ved sammenføjningen og gik derefter i mål bag en fastfrosset Gomes i Watford-målet. 1-0 til Chelsea.

Kort efter fik Cesc Fabregas så en kanon chance for at gøre det til 2-0. Alene med Gomes forsøgte spanieren dog at lobbe bolden i nettet, men den havde Watford-keeperen læst.

Opgøret fortsatte med at være tæt i første halvleg, og gæsterne bankede da også på. Bedste forsøg var efter en halv time, da Courtois måtte kaste sig for at redde Tom Cleverleys frisparksforsøg,

I dommerens tillægstid formåede Watford dog at bryde igennem. Chelsea-forsvaret fik ikke clearet et langt indkast, og bolden endte så for fødderne af Abdoulaye Doucoure, der sneg bolden i kassen med et kraftfuldt skud.

De to hold gik derfor til pause med 1-1.

Anden halvleg startede med lyn og torden. Først var Chelsea farlige på et indlæg, der dog blev clearet på fantastisk vis lige foran mål.

Kort efter stod Watfords Richarlison så for en kandidat til årets afbrænder, da han få meter foran et frit mål alligevel formåede at sparke forbi efter at være kommet først på et fladt indlæg.

Watford fortsatte dog momentummet, og kort efter fik Richarlison smilet tilbage på læberne, da han efter et mønsterangreb fandt Roberto Pereyra i feltet, som stensikkert sparkede bolden i nettet.  2-1 til gæsterne, der spillede hjemmeholdet fuldstændig tynde.

Richarlisons rustjebanetur i starten af anden halvleg var dog ikke slut endnu. Kort efter føringsmålet skulle han have scoret til 3-1, da han helt umarkeret kom først på et indlæg lige foran Courtois' mål. Angriberen formåede dog endnu engang på magisk vis at heade forbi kassen.

Chelsea havde herefter svært ved at sætte sig på kampen og etablere et pres med store chancer.

Conte sendte dernæst både Willian og Batshuayi på banen, og det hjalp. Efter sammenspil mellem Willian og Pedro sendte sidstnævnte et indlæg i feltet, som Michy Batshuayi stangede i det lange hjørne på flot vis. 2-2 på Stamford Bridge.

Gæsterne trak sig nu lidt længere tilbage, og det var op til hjemmeholdet at skabe kampen. I kampens døende minutter kom forløsningen så.

Willian sendte et indlæg i feltet, hvor Cesar Azpilicueta var løbet med og headede bolden i kassen til stor jubel for tilskuerne på Stamford Bridge, og særligt på bænken hos pressede Antonio Conte ville jublen ingen ende tage.

I kampens sidste minut fik bomstærke Batshuayi så lukket opgøret endeligt, da han opsøgte en mindre tilfældighed i Watford-forsvaret og scorede til 4-2.

Et hårdtpresset Chelsea-mandskab afværgede dermed endnu et nederlag med en 4-2 sejr over Watford, der fortjener stor ære af opgøret.