Dyrt nederlag til Southampton

Southampton risikerer at tabe den europæiske femteplads efter nederlag til West Bromwich Albion.

Southampton har været i problemer  på det seneste. I toppen af Premier League kæmper holdet for at holde fast i femtepladsen, der sikerer europæisk adgang. Denne risikerer man dog at miste efter dyrt nederlag til West Brom lørdag.

West Bromwich var ikke favoritter, men slog til allerede i første minut. Et frispark blev i første omgang misbrugt, men fra kanten af feltet bragede Saido Berahino til bolden. Et flot langskud der fandt vej til højre målhjørne.

Herefter sad værterne på opgøret, hvor Southampton havde svært ved at bryde igennem. De helt store chancer var dog få. Sadio Mane forsøgte sig for gæsterne efter en halv time, men sparkede sit forsøg over mål. Helt farligt blev det ikke før pausen, hvor cifrene dermed var 1-0.

Billedet gentog sig efter pausen. Southampton havde skubbet spillet længere frem, men fejl og manglende koncentration kostede, mens værternes forsvar stod godt. Faktisk var West Brom i flere omgange tæt på at øge til 2-0.

Tæt på kom hjemmeholdet for alvor med ti minutter igen. Darren Fletcher opfangede en løs bold i feltet, og sparkede centimeter over målrammen. Scoret blev der dog ikke yderligere, og dermed kunne West Brom glæde sig over en overraskende sejr.

Med nederlaget kan Southampton blive overhalet af Liverpool, der skal i aktion søndag.