To Eriksen-assists i danskermøde

Med to assists indtog Christian Eriksen igen en hovedrolle, da Tottenham besejrede Fulham og William Kvist.

Både Christian Eriksen og William Kvist stillede fra start, da Tottenham i dag tog imod nedrykningstruede Fulham, og igen skulle den formstærke Spurs-dansker spille en hovedrolle.

Eriksen leverede nemlig to assists i Tottenhams 3-1-sejr, der betyder, at Tottenham haler ind på topholdene, mens Fulham forbliver under nedrykningsstregen.

Begge mandskaber havde svært ved at komme til fadet i kampens indledning. Men efter 26 minutter slog Eriksen et indlæg, der skulle føre til Tottenhams hidtil bedste chance. Aaron Lennon befandt sig således på den anden side af Eriksen-afleveringen, men englænderen måtte se sit skud parreret af gæsternes David Stockdale.

Otte minutter efter var der dog fuld gevinst for Tottenham, da et Eriksen-frispark sejlede forbi Fulham-forsvaret og ind til en helt fri Paulinho, der lagde bolden i mål til en Spurs-føring.

Men bare et minut efter sov Tottenhams forsvar, som de har gjort så mange gange tidligere i denne sæson. Steve Sidwell stormede fremad og forsøgte at spille Hugo Rodellega fri, men en Spurs-spiller sendte bolden retur i fødderne på Sidwell, der let kunne sparke bolden forbi Hugo Lloris.

Tottenham skulle dog komme front igen. For bare to minutter inden anden halvleg lagde Aaron Lennon bolden ind fra højre kanten, og inde foran mål dukkede Harry Kane op og headede hjemmeholdet på 2-1.

Bare lidt efter havde gæsterne igen chancer for at udligne, da Rodallega havde et fremragende hovedstød på mål, men Hugo Lloris viste stærke reflekser og parrerede Fulham-angriberens forsøg over mål.

Fulham havde i det hele taget utroligt dårligt med Eriksens frispark denne lørdag. For efter 62 minutter var danskeren reelt med til at afgøre kampen, da hans dødbold fløj direkte ind til Younes Kaboul, der bare skulle sætte knæet på for at se Tottenham gå yderligere i front.

Eriksen var dog ikke helt færdig med at gøre sig bemærket. Men denne gang var det af mindre positiv art. For med et kvarter igen, tog danskeren hånden til hjælp i feltet. Men på det efterfølgende straffespark skød Steve Sidwell lige på Hugo Lloris.

Kampen døden siden ud, idet Tottenham fik mere og mere kontrol over begivenhederne, og med fem minutter igen lod Christian Eriksen sig udskifte.