Eto´o nettede i utrolig målfest

Everton og Chelsea gav tilhængerne på Goodison Park valuta for alle pengene, da de to mandskaber scorede ni mål lørdag aften.

Trods et nederlag lørdag aften fortryder Everton-tilhængerne næppe, at de valgte at overvære lørdagens kamp hjemme mod Chelsea FC. På Goodison Park blev man nemlig vidne til hele ni mål, hvor Chelsea kunne trække det længste strå med en sejr på 6-3.

London-klubben åbnede som lyn og torden, og værterne rørte første gang bolden, da den skulle hentes ud af nettet. Diego Costa blev spillet fri, og kunne efter 55 sekunder score til 0-1. Bare to minutter efter var den gal på ny, da Everton-forsvaret kiksede offside-fælden. Det gav plads til Branislav Ivanovic, der let kunne øge til 0-2.

Scoringerne skabte en anelse ro hos Chelsea, der lod Everton tage initiativet, og det var tæt på at gå galt efter et kvarter, da værterne fik en scoring annulleret. Spændingen kom dog tilbage på Goodison Park kort før pausen, da Kevin Mirallas efter et godt løb sikkert headede reduceringen i kassen.

Efter pausen startede Chelsea godt, men overlod på ny initiativet til værterne, der for alvor lugtede blod. Eden Hazard fik dog bragt gæsterne foran med to på ny, da han efter 63 minutters spil var på pletten. To minutter efter var Everton dog med i kampen igen, da Steven Naismith scorede efter et godt dybdeløb.

Med godt et kvarter igen lignede det en afgørelse, da Nemanja Matic øgede til 2-4, men bare tre minutter efter scorede Samuel Eto´o mod sin gamle klub, og vanvittige 3-4 prydede måltavlen. Minuttet efter havde man dog intet modsvar, da Ramires på ny bragte Chelsea foran med to.

Everton var tæt på en ny reducering med Coleman´s forsøg på stolpen, men i stedet lukkede Diego Costa ballet kort før tid, da han efter et flot hæl-oplæg sikkert scorede til resultatet 3-6 på Goodsion Park.