Fantastiske Leicester fortsætter med sejr over Liverpool

Leicester City besejrede her til aften Liverpool FC med 2-0. Jamie Vardy blev dobbelt målscorer.

Premier Leagues førerhold og store overraskelse fra Leicester tog i aften mod Liverpool, der havde hårdt brug for point i kampen om de Champions League-givende top fire-placeringer.

Hjemmeholdet fra Leicester startede bedst ud og pressede Liverpool tilbage på egen halvdel.

Shinji Okazaki var i kampens indledning tæt på at bringe førerholdet i front, men et hovedstød blev reddet af Simon Mignolet efter skidt forsvarsspil af Mamadou Sakho.

Liverpool svarede igen og kom bedre med, hvilket kastede flere halve chancer af sig. Efter godt en halv times spil var Christian Fuchs tæt på at score selvmål og bringe Liverpool i front efter et indlæg.

I den anden ende var Riyad Mahrez igen på spil, men Simon Mignolet diskede op med en klasseredning på et langskud.

Kampen bølgede i første halvleg frem og tilbage, hvor Leicester dog var farligst og dominerede fysisk.

Liverpool kom bedst ud til anden halvleg og lagde ud med et stor chance til Emre Can.

Leicester lurede konstant på kontra-chancerne, og det skulle give pote efter en times spil. En lang bold blev sendt over Liverpools bagkæde, hvor Jamie Vardy på helt fantastisk vis sparkede bolden i kassen.

20 minutter før tid var Leicester tæt på at lave et mål, der kunne have været et godt bud på sæsonens bedste. Efter fantastisk småspil med hæl og tå blev Okazaki nedlagt i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs.

Kort efter var den igen gal i Liverpools forsvar. Efter passivt forsvarsspil dukkede Jamie Vardy op ved bagerste stolpe, og sendte Leicester på 2-0.

Efter scoringen døde kampen stille hen med Leicester i fuld kontrol.

Sejren betyder, at Leicester fortsat fører Premier League tre point foran Manchester City, mens Liverpool nu er 11 point efter top fire og Champions League.