Forløsende sejr for Newcastle

Newcastle United vandt omsider i Premier League, da Kasper Schmeichel og Leicester blev besejret.

Efter en katastrofal sæsonstart skulle Newcastle lørdag forsøge at jagte sæsonens første sejr, da Leicester kom på besøg i Premier League. En mission der lykkedes i slutfasen, da Gabriel Obertan med sin 1-0 scoring blev matchvinder.

Værterne blev dog ramt af uheld allerede inden første fløjt. Kampen måtte nemlig udsættes med en time, da en storskærm strejkede på St. James Park. Underholdningen udeblev dog i første halvleg, hvor ingen af de to mandskaber for alvor kom tæt på.

I anden halvleg kom der en smule mere fart i kampen, hvor Newcastle skubbede højere op. Det var dog Leicester, der først blev farlige ved at teste overliggeren, men Newcastle fik afværget en ny fiasko. Med tyve minutter igen kom forløsningen omsider for den trængte klub.

Gabriel Obertan satte fart, leverede gode detaljer på kanten af feltet og udplacerede Kasper Schmeichel i Leicester - målet. 1-0 sejrede Newcastle i en kamp, der blev værternes første sejr i denne sæson.