Formstærk Benteke satte Everton på plads

Christian Benteke fortsætter med at score mål på samlebånd. Lørdag blev det til to af slagsen i 3-1-sejren over Everton.

Christian Benteke var gået fuldstændig i stå for Aston Villa, men i 2015 har belgieren taget en storslået revanche, og succesen fortsatte lørdag eftermiddag for Benteke og Aston Villa, der hjemme på Villa Park tog en vigtig sejr, da Everton blev slået 3-2.

Den belgiske måmlager tegnede sig for to scoringer i opgøret, hvor der var fuld spilletid til Jores Okore i midterforsvart.

Benteke scorede de første to mål i kampen. Efter 11 minutter gjorde han det til 1-0, og få sekunder før pausen fordoblede han til 2-0. Everton fik en livline ved Romelu Lukaku, der reducerede til 1-2 på straffespark efter en time, men Tom Cleverly afgjorde kampen med målet til 3-1 seks minutter senere. Phil Jagielka pyntede på resultatet i overtiden.

Sejren til Aston Villa var vigtig i kampen for at undgå nedrykning, men desværre for Jores Okore og co. lykkedes det ikke at lægge afstand til Sunderland under stregen. De vandt nemlig overraskende med 2-1 over Southampton, og dermed er der næsten status quo i bunden.

Bundproppen Burnley led endnu et nederlag, da West Ham vandt 1-0 hjemme i London. Mark Noble afgjorde kampen på straffespark.