Forster sikrede Southampton ét point på Emirates

Fraser Forster stod en fremragende kamp, da Southampton spillede 0-0 ude mod Arsenal.

Arsenal tog i aftes imod Southampton hjemme på Emirates Stadium og skulle forsøge at komme tilbage efter nederlaget til Chelsea i sidste spillerunde.

Southampton har været i fremragende form de seneste tre kampe, hvor det er blevet til tre sejre og en målscore på 6-0 - seneste sejr var på 1-0 ude over Manchester United.

Arsenal satte sig på spillet med det sammen, og efter tolv minutters spil kom værterne også frem til en stor chance. Mesut Özils afslutning blev rettet af, men Fraser Forster leverede en flot refleksredning og forhindrede en Arsenal-føring.

Det var en kamp, hvor Arsenal havde mange store muligheder for at komme på måltavlen, men Fraser Forster stod en helt fantastisk kamp med flere afgørende redninger.

I anden halvleg tilfaldt de store chancer til Theo Walcott, Alexis Sanchez og Olivier Giroud, men de kunne ikke få bolden ind bag Fraser Forster.

Dermed endte kampen 0-0, og Arsenal måtte nøjes med et point, mens de medrejsende Southampton-fans kan takke deres keeper for at kunne rejse hjem med et point i bagagen.