Fuld tid til Zohore i flot comeback

Kenneth Zohore fik fuld tid i et flot Cardiff-comeback.

Kenneth Zohore fik fuld tid for Cardiff, da de gæstede Bristol City. Efter at have været bagud to gange endte man med at vinde 3-2.

Cardiffs Murphy hjalp Bristol City i gang i starten af anden halvleg, da han scorede i eget mål. I midten af anden halvleg foretog Cardiff sig dog nogle udskiftninger, så der kom gang i offensiven. Det udmøntede sig i et straffespark, som Zohores angrebsmakker, Pilkington, scorede på.

Bare fire minutter efter Cardiffs udligning gjorde Abraham det dog til 2-1 for hjemmeholdet. Der skulle dog kun gå yderligere fire minutter før Harris udlignede til 2-2.

Pilkington var dog ikke færdig med at score. Få minutter efter udligningen scorede han sejrsmålet for gæsterne, så de nu er placeret på en 17. plads.