Giroud ender måltørke i sikker sejr

Arsenal og Hull spillede 0-0 på the Emirates Stadium, men the Gunners vandt sikkert på KC Staidum.

Olivier Giroud og Theo Walcott scorede begge to kasser, da Arsenal slog Hull City med 4-0 i FA Cup'ens femte runde tirsdag aften, men de fire mål blev overskygget af skader til tre nøglespiller. Før kampen havde Olivier Giroud ikke scoret i 10 kampe for the Gunners.

Per Mertesacker, Gabriel Paulista og Aaron Ramsey måtte alle gå fra banen i hvad der kan ende op med at blive en meget dyr sejr for gæsterne, der nemt slog et Hull-mandskab, der manglede fantasi.

Giroud åbnede målscoringen i første halvleg oven på en forfærdelig tilbageaflevering fra Hulls David Meyler og fordoblede sin måltotal i glimrende stil efter et glimrende indlæg fra Theo Walcott.

Kantspilleren gennemførte sejren med to mål indenfor 10 minutter senere i kampen, først efter at have prikket bolden i mål efter et godt angreb, før han via en afretning ramte målen fra en spids vinkel.

Arsenals næste opgør er 12. marts, når West Bromwich besøger Emirates Stadium.