Guidolin og Swansea var lige ved at tage tredje sejr i træk

Et stolpeforsøg fra Alberto Paloschi gjorde, at Swansea ikke lukkede kampen på The Hawthorns. I stedet udlignede Rondon i tillægstiden, således at opgøret mod West Brom sluttede 1-1.

Swansea skulle forsøge at ride videre på den bølge, Francesco Guidolin fik startet, da waliserne besejrede Everton med 2-1 på Goodison Park. Men det var værterne, der startede bedst. Fletcher havde nemlig en fin mulighed efter kort tid. Efterfølgende var det så gæsterne, der tog teten rent boldbesiddelsesmæssigt. Efter en halv times spil leverede islandske Gylfi Sigurdsson en voldsom flugter fra 30 meter, som havde fortjent en bedre skæbne end en Foster-redning.

Alberto Paloschi blev skiftet ind i første halvleg for Ki. Og der skulle ikke gå lang tid, før han fik trykket af. Men italieneren måtte se sit forsøg reddet af Foster fik reddet. Få sekunder senere var det Fabianskis tur til at redde Swansea fra at indkassere et mål, efter Sessegnon fik trykket af. Dermed sluttede første halvleg uden mål.

I anden halvlegs begyndelse fik Fletcher muligheden på et hovedstød, men skotten headede over mål fra syv meters afstand. Men det var gæsterne, der skulle bringe sig i front. Det skete, da Paloschi fik bolden i feltet og prøvede at drible. En WBA-spiller fik tacklet, men bolden røg ikke langt nok væk. For Gylfi Sigurdsson kom stormende frem og sparkede bolden stensikkert i fjerneste hjørne langs jorden til stor jubel for Swanseas spillere og fans.

Otte minutter senere burde Ashley Williams have udbygget føringen, men forsvarsspilleren headede lige på keeper Foster. Få minutter senere fik Anichebe en mulighed, som Fabianski flot fik reddet. Med to minutter tilbage af den ordinære spilletid fik Paloschi en mulighed, men den 26-årige italienske angriber ramte stolpen.

Men Paloschis uheld var West Broms held. Rondon kom nemlig først på et hjørnespark og sikrede West Brom et vigtigt uafgjort resultat, der gør, at Pulis' tropper har otte point ned til Newcastle, der er under stregen. Swansea har fem point ned.

Andetsteds fik Bournemouth en vigtig sejr, da Afobe afgjorde sagerne på Selhurst Park og var med til at besejre Crystal Palace med 2-1. Dermed har Bournemouth 28 point og syv point ned til nedrykningsstregen.