Højdramatisk opgør på Stamford Bridge, hvor Burnley nedkæmpede Chelsea

Der var dramatik for alle pengene på Stamford Bridge, hvor Chelsea tabte 2-3 mod Burnley.

Det sitrede på Stamford Bridge allerede inden kampstart, men der skulle ikke mere end et kvarter, inden der blev musestille. Gary Cahill modtog et direkte rødt kort efter en tackling med strakt ben. Chelsea-anføreren blev sendt tidligt i bad uden at brokke sig det mindste, og i stedet blev Andreas Christensen sendt på banen for debutanten, Jeremie Boga.

Den danske landsholdsspiller og resten af Chelsea-forsvaret kom hurtigt i fokus igen, da de slet ikke fik markeret Sam Vokes efter en dødbold, og så kunne angriberen gøre det til 0-1. Men det skulle blive meget værre for the Blues, som inden pausen også kom bagud både 0-2 og 0-3 ved henholdsvis Stephen Ward og Sam Vokes.

Chelsea var helt ved siden af sig selv i de første 45 minutter, og det blev ikke meget bedre lige efter pausen. Det gjorde det imidlertid, da Àlvaro Morata blev sendt på banen i stedet for Michy Batshuayi. Den spanske angriber havde flere gode aktioner, inden han reducerede til 1-3 på et flot hovedstød efter oplæg af Willian.

Det gav håb for Chelsea-mandskabet, der pludselig havde hele Stamford Bridges opbakning igen. Stadion kogede, og det var ved at koge over kort efter, hvor bolden igen havnede i Burnleys mål. Andreas Christensen sendte en afslutning mod mål, som Morata lige akkurat fik tåen på, men spanieren var offside. Danskerens skud så ellers ud til at kunne gå i mål.

I stedet gik dampen lidt af Chelsea-ballonen, og helt galt gik det, da Cesc Fàbregas modtog sit andet gule kort 10 minutter før tid.

Kun for en kort stund, for Chelsea bevarede kontrollen over kampen, og to minutter før tid blev der bragt spænding i opgøret igen, da David Luiz på flotteste vis bankede bolden i kassen efter oplæg af Morata.

Burnley fik muligheden for at lukke kampen kort efter, hvor Robbie Brady hamrede bolden på stolpen direkte på frispark. I de døende sekunder var Chelsea faktisk millimeter fra en udligning, men et vanvittigt comeback udeblev.