Hull er rykket ud af Premier League

Hull skulle både overraske mod Manchester United og håbe på Newcastle-nedtur mod West Ham, men ingen af delene lykkedes.

Det var liv eller død for Hull City, da de skulle møde Manchester United. Med et nederlag var nedrykningen en realitet. Det samme var tilfældet ved uafgjort. En sejr kunne holde liv i håbet, hvis Newcastle skulle fejle mod West Ham.

Men efter de 90 minutter blev resultatet, at Hull må en tur ned i den næstbedste række.

Hull havde dog bestemt mulighederne i løbet af kampen til at få en sejr. Først havde den tidligere FC København-angriber Dame N'Doye en glimrende hovedstødschance, og efterfølgende blev Hull dømt offside ved to farlige situationer.

Kort efter pausen fik Hull's David Meyler en kæmpe mulighed, da han modtog bolden midt i Manchester United-feltet, men hans skud røg et godt stykke over overliggeren.

Hull kom nærmere modstanderens mål og fik flere muligheder mod slutningen af kampen. Først faldt Dame N'Doye i Uniteds felt, men dommerens fløjte var tavs. Lige efter blev bolden tilbageerobret af Hull, og N'Doye tog et fint skud, der røg lige forbi den ene stolpe.

I det 73. minut fik Hull endnu en god mulighed, men i David de Geas fravær var Victor Valdes en sikker mand i Manchester Uniteds mål.

Fire minutter senere blev chancerne for en Hull-sejr lidt bedre, da Marouane Fellaini blev udvist. Han kom for sent i en duel med Paul McShane, som blev stemplet groft på låret af Fellaini, og dermed var Hull en mand i overtal resten af kampen.

Men det lykkedes ikke hverken Hull eller Manchester United at score. Og det skulle også vise sig, at Hull havde kæmpet forgæves.

For det lykkedes samtidig Newcastle at tage sejren mod West Ham. I det 54. minut bragte Moussa Sissoko Newcastle foran, og det blev også til 2-0 ved Jonas Gutierrez efter 85 minutter, og så var sejren slået fast.

De to resultater betyder altså, at Hull må følge Burnley og Queens Park Rangers ned i den næstbedste engelske række.