Hull nedlagt på ny

Hull City er i alvorlige problemer i Premier League efter 0-3 nederlag til Newcastle lørdag.

Meget var lørdag på spil, da Hull City hjemme tog imod Newcastle. Krisen kradser hos værterne omkring nedrykningsstregen, og situationen blev ikke forbedret med et 0-3 nederlag lørdag.

Hull åbnede opgøret bedst, hvor Michael Dawson headede fornuftigt på mål efter syv minutters spil. Ti minutter efter var det millimeter fra 1-0 til hjemmeholdet, da Curtis Davies fik sit hovedstød reddet i to omgange på målstregen.

Newcastle havde ikke meget at byde på i indledningen, men blev bedre, som halvlegen skred frem. Daryl Janmaat forsøgte sig med en header i kampens 19. minut, og herfra var opgøret stigende i intensitet. Det var dog gæsterne, der først kunne juble.

Remy Cabella udnyttede en fejl i Hull-opspillet, og kunne fra kanten af feltet sparke Newcastle i spidsen. Hull fik udlignet kort efter, men da Ahmed Elmohamady, kunne Newcastle glæde sig over 0-1 ved pausen.

Anden halvleg blev indledt i lavt tempo, men gæsterne kunne hurtigt juble. Sam Ameobi tog chancen langt udefra, og efter skidt målmandsspil fra Hull-keeper McGregor kunne Newcastle atter juble. Hull tilkæmpede sig en række halve chancer efter scoringen, men havde ikke heldet på sin side.

Kampen faldt i intensitet, inden Newcastle med 13 minutter igen lukkede forestillingen. Efter en god dribletur kunne indskiftede Yoan Gouffran se sin afslutning blive rettet af i netmaskerne til 0-3 for gæsterne. Herfra kunne Newcastle sikkert køre sejren hjem, mens Steve Bruce og Hull City fortsat kæmper med nedrykningsstregen i Premier League.