Ingen vinder mellem Southampton og Tottenham

To Graziano Pelle-scoringer var ikke nok for Southampton, der efter at have været foran to gange, måtte nøjes med 2-2 mod Tottenham.

Mauricio Pochettino vendte tilbage til Southampton og St. Mary's Stadium lørdag eftermiddag - denne gang som Tottenham-manager. Kun ét point adskilte Saints og Spurs før kampen på henholdsvis sjette- og femtepladsen.

I en ikke synderlig underholdende første halvleg blev der alligevel scoret to mål. Southampton åbnede ballet, da Graziano Pelle udnyttede et koks i Tottenham-forsvaret. Ryan Mason spillede bolden hasarderet tilbage til Ben Davies, der undervurderede situationen og blev overløbet af italieneren, der kun for anden gang i 2015 kom på Premier League-tavlen.

Kort inden pausen udligende Tottenham. Et indlæg fra Eric Dier endte hos Erik Lamela via Harry Kanes hoved, og argentineren fik bugseret bolden noget tilfældigt i mål. Southampton-spillerne appellerede for hånd, men målet stod. 1-1 ved pausen.

Anden halvleg begyndte med et par store chancer til Southamptons Steven Davis, men nordirerens afslutninger svigtede. Der skulle gå 65 minutter før hjemmeholdets 2-1-mål kom. Graziano Pelle steg flot til op og pandede sit og Southamptons andet mål ind.

Tottenham svarede dog hurtigt igen. Fem minutter efter brød Nacer Chadli fri i højre side af Southamptons felt, og han lagde bolden forbi Kelvin Davis til 2-2.

Mere blev der ikke scoret, og afstanden mellem Southampton og Tottenham forbliver dermed på ét point, inden de to hold i næste weekend møder henholdsvis Sunderland og Manchester City.