Kæmpe sensationer i FA Cuppen: Chelsea, City og Spurs er færdige

Andreas Christensen, Lasse Vigen og Christian Eriksen var alle i aktion i en højst overraskende 4. runde af FA Cuppen.

Manchester City,  Chelsea og Tottenham kommer ikke til at vinde denne sæsons FA Cup - det står klart, efter de tre klubber meget, meget overraskende tabte på hjemmebane til henholdsvis Middlesbrough fra The Championship, Bradford fra League 1 og Leicester fra Premier League.

Forsvarsspiller Andreas Christensen spillede hele kampen for Chelsea og det startede fremragende for London-klubben. Gary Cahill bragte holdet foran allerede efter 20 minutters spil, og syv minutter før pausen blev det endnu bedre, da Ramires sendte Chelsea til pausen med en føring på 2-0. Og så faldt Chelsea ellers sammen.

Kort inde i anden halvleg fik Bradford reduceret, og et kvarter før tid udlignede Bradford så. 10 minutter før tid scorede Bradfords Andrew Halliday så det overraskende Bradford-føringsmål, og til sidst scorede klubben også til 2-4. Det sender altså Bradford overraskende videre i turneringen.

Også Manchester City er færdig i turneringen. Klubben var storfavoritter hjemme mod Middelsbrough, men skuffede helt vildt. 0-2 lød slutresultatet på et mål af Patrick Bamford kort efter pausen, og klubben udbyggede, da City satsede til sidst.

Tottenham Hotspur havde Christian Eriksen på bænken fra start, da klubben hjemme mod Leicester City uden Kasper Schmeichel tabte 1-2. Eriksen kom på banen med 25 minutter igen af opgøret, og på dette tidspunkt havde Andros Townsend scoret til 1-0 på et straffespark, men Leicester fik udlignet til 1-1 10 minutter før tid, og i dommerens tillægstid scorede Leicester det overraskende sejrsmål til 2-1.

Lasse Vigen Christensen fra Fulham fik som Andreas Christensen fuld spilletid, da Fulham gæstede Sunderland. Og det slap klubben fra The Championship godt fra, for de to klubben spillede på Stadium of Light i Sunderland 0-0, og dermed skal der spilles omkamp på Craven Cottage i London. Jack Rodwell fra Sunderland så rødt i anden halvleg, men det kunne Fulham altså ikke slå kapital af.