Kane sænkede håbløse Aston Villa
Polfoto/Nick Potts

Harry Kane stod for begge mål, da Tottenham slog bundholdet Aston Villa med 2-0.

Tottenham kæmper for mesterskabet i Premier League, mens Aston Villa kæmper for livet i den anden ende af rækken.

Der var derfor uddelt en klar favoritværdighed inden søndagens opgør på Villa Park, og den levede Tottenham sikkert op til.

Harry Kane løb fra Villa-forsvaret lige inden pausen og satte stensikkert føringsmålet ind.

Anden halvleg var kun tre minutter gammel, da Kane igen var på spil med en lang tå og lagde den ind til 2-0.

Christian Eriksen blev skiftet ud med Tom Carroll efter 78 minutter, mens Jores Okore spillede hele kampen for Aston Villa.

Med sejren er Tottenham to point efter førerholdet Leicester, der dog har spillet en kamp færre. Aston Villa har nu tabt fem kampe i træk og har ni point op til redning.