Leicester i top fire efter ny sejr

Leicester City kravler op i top fire efter en flot udesejr lørdag over Norwich.

Kasper Schmeichel og Leicester City har haft tur i den i denne sæson. Lørdag kunne holdet med en sejr kravle op på CL-pladserne, men der krævede en udesejr over Norwich. Denne blev sikret efter en stor præsentation fra danske Schmeichel i en hektisk slutfase, hvor gæsterne sejrede med 1-2.

Efter syv minutters spil var Leicester tæt på, da Shinji Okazaki headede tæt over mål. Rundet 20 minutter truede gæsterne på ny, da Jamie Vardy alene igennem misbrugte en fri chance med John Ruddy. Generelt var det Leicester, der dominerede billedet, og det gav pote midtvejs i første halvleg. Her fik gæsterne straffespark, og fra 11 meter udnyttede Vardy sikkert.

Få minutter inde i anden halvleg blev situationen forbedret yderligere for Schmeichel og co. Jeffery Schlupp kom først på et indlæg, og kunne resolut bringe topholdet på 0-2 til larmende stilhed fra lægterne. Alligevel lykkedes det Norwich at komme tilbage. Efter et glimrende indlæg reducerede Dieumerci Mbokani, og så havde Norwich travlt.

Leicester lykkedes dog med at holde fokus. Trods en annulleret scoring var gæsterne konstant tættere på 1-3 end på 2-2, og efter tre minutters overtid kunne man juble over en sejr, der sikrer fjerdepladsen med 15 points. Et noget bedre billede for holdet end i sidste sæson, hvor man længe var langt efter i bundkampen.

I Sunderland se man også længe ud til at vinde, da West Ham gæstede. To hurtige scoringer sikrede 2-0 på tavlen, men en reducering kort før pausen og en udvisning i anden halvleg gjorde, at West Ham kom tilbage og fik 2-2.